Guilty Crown incelemesi

guilty-crown-at-c0

Tür:Aksiyon, Dram, Bilim-Kurgu, Süper Güçler

24 Aralık 2029 yılında tehlikeli bir biyolojik tehlike Apocalypse virüsü Japonya’da büyük bir kaosa neden olur. Bu kaos daha sonra Kayıp Noel olarak akla kazanır. Bu tehditle mücadele adına Japonya Birleşmiş Milletler’den yardım ister ve BM GHQ adı verilen örgütü bu amaçla Japonya’ya gönderir. Japonya’nın bağımsızlığı pahasına GHQ bu salgını bulun ve restore eder. Ancak 10 yıl sonra GHQ’ya karşı mücadele eden ve Japonya’nın eski bağımsızlığını kazanması için çalışan Undertaker bir örgüt ortaya çıkar.

Ouma Shu etrafında dönerken; Shu’nun yanlışlıkla  Kralların Kabiliyeti veren bilinen gücü elde eder ve bu güç ile diğer insanların içindeki void olarak somut yapıları şekillendirir. Bu gücü elde etmesiyle birlikte  karakterimiz kendisini bir toplum örgütü olan ve devletin birimleri olan GHQ Antikorlara karşı savaşan Undertaker’ın içinde bulur. Shu’nun bu gücü elde etmesine ve hayatının değişmesine sebep olan ilk sahne internetten takip ettiği Egoist grubunun solisti İnori ile tanışmasıyla olur.

İnori’ye aşık olur bunu bir türlü İnori’ye söylemez GHQ baş kumandanı Gai ,Shu ilk görevini başarılı bir şekilde yerine getirir. 

Ouma Shu geçmişteki hatırlarını hatırlamaya başlar ve hikayemiz bas baya heyecan ve aksiyon bir hale almaya başlar. Gai asıl hedefin öğrene Shu İnori kurtamaya gider. 

( Bu kısma kadar kısa bir özettir gerisi spoiler olur)

Yazı dolaşımı

Exit mobile version