Hakan Muhafız Yorumu

hakan muhafiz onudaizledim

Merhabalar.Bugün sizler için Hakan Muhafız Yorumu yapacağım. Netflix Türkiye ilk hizmete başladığında Türkçe bir dizi yapacağını duyurduğunda hepimiz heyecanlanmıştık. Bu dizi İstanbul‘ da geçen konu itibariyle Fantastik bir dizi olacak ve başrolünde sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy oynayacak şeklinde duyurulmuş ve çalışmalara başlanmıştı.

Hakan Muhafız ilk sezonu itibariyle yayınlandığında Netflix yapımları içinde sıyrılmış hatta Netflix açıklamasına göre “binge-watching” yani bir kerede bütün sezonu izleme ortalaması en yüksek dizi konumuna gelmişti. Dizi netflixde “Günümüz İstanbulu’nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.” açıklamasına sahip olsada ben kısaca konusundan bahsetmek isterim.

Kapalı çarşıda üvey babasıyla beraber çalışan Hakan bir şekilde kendini Muhafız dünyasında bulur. Sağdık olanlarla beraber ölümsüzleri arama yolculuğu başlar.Bu yolculukta birçok kayıp verilir ve birçok olay yaşanır. Hakan başlarda kabul etmese de ileride Muhafızlığı benimser ve ona göre hareket eder.

Dizi bu konuyla yola çıksa da Ölümsüz hikayesiyle konudan biraz sapmalar meydana gelmiştir. Dizimiz 3 sezondan oluşur. Ben şahsi olarak birinci ve üçüncü sezonları beğendim fakat ikinci sezonu tamamlayamadım. Genel kanıda bu şekildedir. İkinci sezondan memnun kalan izleyici bulmak çok zor.

Hakan Muhafız dizisini hala izlemediyseniz bir şans verebilirsiniz. İkinci sezon sizi sıkarsa Üçüncü Sezondan başlayın zaten birşey kaybetmiyorsunuz :D

Hakan Muhafız Yorumu yazımızın sonuna geldik. Derinlemesine film eleştirileri yanında bu tarz spoiler vermeden konudan bahsedip hafif yorumladığımız yazılarımızda sizlerle olacak. Diğer yazılarda görüşmek üzere hoşçakalın.

Yazı dolaşımı

Exit mobile version