Editörün Seçimi:5 Fantastik Kore Dizisi

koreafis

Onudaİzledim.com’dan herkese merhabaaaa.Bugün sizlere en beğendiğim 5 fantastik Kore dizisi sunacağım.Umarım beğenirsiniz.İzlemediyseniz de izleyip, izlemekten keyif alırsınız.

1)W

Fantastik,romantik ve dramı seven herkesin sevebileceği. Webtoon dünyası ve normal dünya arasında sıkışıp kalmış iki kişinin (Lee Jong-suk/Han Hyo-hop) arasındaki aşkı anlatıyor. Kore tarihinde en çok sevilen Webtoonundan uyarlanmıştır.İzleyen kişinin tekrar tekrar izleyebileceği bir yapım. Klasik Kore dizilerinden sıkılan herkesin severek izleyeceğine eminim.

2)Guardian: The Lonely and Great God

Yeri geldiğinde gülüp kahkaha attığınız bazı bölümlerinde ağlamaktan helak olabileceğiniz bir yapım Goblin. Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlandırmak istemektedir. Bunun için de insan bir goblin gelinine ihtiyacı vardır ve yüz yılardır bir goblin gelini aramaktadır. Bir gün, amnezyadan (hafıza kaybı) muzdarip olan bir ölüm meleği (Lee Dong-Wook) ile tanışır ve birlikte aynı evi paylaşmak zorunda kalır. Dizinin müzikleri de dizi kadar Kore dizilerini izleyenler için unutulmaz olmuştur.

3)Memories Of The Alhambra


Kore dizileri izleyenlerin çok sevebileceği iki isim Park Shin-Hye ve Hyun Bin başrolde bizimle. W dizisini seven herkesin bu diziye de bayılacağına eminim. Dizi, kişinin dünya ile arasındaki algılarını bozabilen bir artırılmış gerçeklik oyununun geliştiricisini bulmak için İspanya’nın Granada şehrine giden bir yatırım şirketinin CEO’sunun (Hyun Bin) etrafında dönmektedir. Burada, pansiyon işleten bir kadınla (Park Shin-Hye) karşılaşır.Dizi farklı konusu ve oyuncuların efsane oyunculuklarıyla birleşince bize unutulmaz bir dizi olarak dönüt yapıyor.

4)Angel’s Last Mission: Love


2019 yılında çıkan müzikleri ve oyuncularıyla beni derinden etkileyen bir dizi.Bir gün, bir melek olan Dan’a (L) bir görev verilir. Görevi, Yeon-Seo (Shin Hye-Sun) adındaki genç bir kadının gerçek aşkı bulmasını sağlamaktır. Eğer bu görevi 100 gün içinde yerine getirirse, cennete kabul edilebilecektir, başarısız olursa yok olacaktır. Dizinin konusu ne kadar güzel olsa da Shin Hye-Sun dizide çekilmez bir karakter. Diziyi fantastik yapmaktan sanki biraz romantiklik katmayı unutmuşlar gibi. Onun dışında konusu ve sevgili meleğimiz Dan dizinin diğer bölümlerini merakla beklememe sebep oldu.

5)Extraordinary You


Dizi, aslında bir webtoon karakteri olduklarını fark eden ve webtoonda onlar için yazılmış hikâyeye karşı çıkan bir grup öğrencinin etrafında dönmektedir. Dan-O (Kim Hye-Yoon), kendisinin aslında bir webtoon karakteri olduğunu öğrenir. Dahası ortalıkta bir dedikodu dolaşmaktadır; webtoondaki başkarakter o değildir ve yakın zamanda karakteri webtoondan çıkartılacaktır. Bunun üzerine, webtoon yazarı tarafından onun için yazılan bir aşkı değil, kendisi için gerçek aşkı bulup yaşamaya karar verir. Bir gün, kendisine âşık ama webtoonda adı dahi olmayan bir karakter (Rowoon) ile karşılaşır. Konu olarak W’ye benzese de izledikten sonra farklarını anlayacaksınız.Kore dizisi izleyenler bilirler 2.Erkek sendromu olayını.. Film esnasında kız iki erkek arasında kalır.Ve daima en istemediğimiz erkeği seçer.Memories Of The Alhambra’dan beri Lee Jae-wook hayranı olduğum için onu ikinci erkek konumunda görmek beni bir hayli yaralamıştı…

Evet en beğendiğim 5 fantastik Kore dizisi sizinle paylaştım.Umarım beğenir ve severek izlersiniz.

Yazı dolaşımı

Exit mobile version